Treningutstyr på nett – topp kvalitet

Gymutstyr på nett - gorilla sports

Hvordan er kvaliteten på treningsutstyr fra Gorilla Sports?

De fleste produkter, som vektskiver, vektstenger, manualer, kettlebells, treningsbenker, treningsapparater, hjemmegym og så videre, er designet av Gorilla Sports og produseres på deres egne fabrikker.

Gorilla Sports tilstreber meget høy kvalitet i alle produksjonsledd og i alle materialvalg. Flere treningsprodukter og løsninger er patentbeskyttet, er slitesterke, tåler høy belastning og holder på finishen meget lenge.

Produkter som produseres av deres utvalgte samarbeidspartnere, blir alltid nøye vurdert og testet, for å sikre at de holder like høy kvalitet.

Om Gorilla Sports:
«Selskapet ble grunnlagt i 2005 av personer med lang erfaring innen denne bransjen. De aller fleste treningsprodukter du finner hos Gorillasports, er av eget design og produseres på våre egne fabrikker. Mange av løsningene og treningsutstyr er patentbeskyttede og kjennetegnes ved sin funksjonalitet, robusthet og slitestyrke.

Kundene strekker seg fra enkeltpersoner som verdsetter godt treningsutstyr til sin egen daglige trening, til treningssentre som tilbyr sine tjenester på et høy og profesjonelt nivå.

Blant fornøyde eiere av treningsutstyr fra Gorilla Sports, finner vi også idrettslag, vennegjenger som trener sammen, bedrifter som tilbyr gode treningsforhold til sine ansatte, og mange andre. »

Gå til nettsiden

Gymutstyr på nett – gorilla sports

Del